Tijdschriften en kranten

Tijdschriften van de week   

joepie.jpg  Prijs: 1,60

Joepie een weekblad voor de jeugd van nu:

de papieren lief van  tienduizenden tieners

Het weekblad Joepie is al decennialang een begrip in de muziekwereld, maar betekent nog veel meer voor zijn jeugdige doelgroep. Tienduizenden Vlaamse 12-18-jarigen – hoofdzakelijk meisjes – zien Joepie als de wekelijkse vaste lief.

Joepie kent de interesses, problemen en grote levensvragen van zijn jonge lezers. En Joepie gaat over hun muziek, hun mode en trends. Omdat de redactie zo dicht bij haar lezers staat, kan ze haarfijn inspelen op hun verwachtingen.

Joepie bestaat uit twee delen, van elkaar gescheiden door drie posters. Het eerste deel brengt de jongeren dichter bij hun (muziek)idolen uit binnen- en buitenland. Zo kunnen ze met hun vrienden meepraten over weetjes, interviews, backstage reportages,…

Deel twee speelt perfect in op de leefwereld van de lezers: het geeft antwoord op hun meest intieme vragen, brengt verhalen van leeftijdsgenoten of alle laatste trends op het vlak van mode, make-up en lifestyle. Daarom is Joepie het jongerenblad waar tieners elke week weer naar uitkijken!

TV Familietvfamilie.jpg

Jong, vrouwelijk showbizzblad

Het showbizzblad TV Familie bereikt vooral Vlaamse vrouwen tussen 25 en 45 jaar. TV Familie is een jong, internationaal en gedurfd showbizzblad met een heel glossy uitstraling.

Het blad informeert op een snelle, pittige en praktische manier en brengt een cocktail van ontspanning en service. Het focust natuurlijk op nieuws uit de showbizz, maar brengt ook verslag uit van talrijke party's, geeft stijlspecials en gouden tips. Zo voelen de lezers zich echt aangesproken. Zeker als die tips afkomstig zijn van specialisten in hun vak, zoals televisiekok Piet Huysentruyt en Tante Kaat, de specialiste van goede raad in het huishouden.

Hart van het blad is de tv-gids, waarin de redactie inzoomt op de favoriete programma’s van de actieve vrouw. TV Familie is ook in de zomer bijzonder populair. Vlaanderens glossy celebritymagazine brengt dan fotoreportages van celebrity’s en specials over de vakanties van de vips.

Dag Allemaal

Het grootste blad van Vlaanderen

Dag Allemaal is leider op de Vlaamse magazinemarkt en het meest gelezen tijdschrift in België. Zijn marktpenetratie is zelfs een van de hoogste in Europa. Dag Allemaal bereikt wekelijks 1.588.000 lezers (CIM 2012). Dat heeft het te danken aan de drie pijlers van zijn journalistieke formule: exclusief, eerst in de markt en eerlijk.

Dag Allemaal is het lijfblad voor wie houdt van spraakmakende primeurs en entertainment. Elke week brengt de redactie een geloofwaardig en openhartig magazine dat boeit, vermaakt en ontroert. De grootste prioriteit van Dag Allemaal is de lezers gelukkig maken. Dat lukt dankzij de perfecte mix tussen showbizz en glamour, actualiteit en achtergrondinformatie.

Wekelijks brengt Dag Allemaal onthullend nieuws over binnen- en buitenlandse sterren, intense verhalen over de man in de straat, entertainment, actualiteit en praktische rubrieken. Dag Allemaal houdt continu de vinger aan de pols van wat in Vlaanderen leeft.

De kers op de taart is de uitgebreide, accurate televisiegids.

U kunt uw dagblad of tijdschrift online bestellen.

Open school

Heeft uw kind nood aan extra reken- en taal begeleiding.

Wij lezen met uw kind op haar/zijn niveau.

Niet zo sterk in tafels, breuken, cijferen en verhaalsommem?

Wilt u Nederlands leren op uw eigen tempo? Spreekt u nu alleen Engels?

Mail ons. Mail us! info@kopver.com

Alleen voor Belgen, Kortrijk en omstreken

Elke zaterdag: lees en rekenles vanaf 6 - 9 jaar. Mail voor registratie.

Oefenen volgens maatwerk

 

Western Union

Moet u spoedig geld overmaken naar de rest van de wereld?

Het kan ook bij ons.

Loop bij ons binnen, volgens openingsuren winkel

Western Union

Schuldje? SVbon

Bol.Com

© 2009 - 2022 Kopver | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel